Néhány szó a rendelésről és a termékekről

Rendelés menete:
 
Személyes átvételre és postai úton történő szállításra is van lehetőség.
A csomagokat mindenféleképpen ajánlottan (kérésre elsőbbséggel) adom fel, melynek ára a súlytól függően változik. 
A postaköltség a jelenleg postai díjszabályzat szerint történik, melyet megtekinthetsz a www.posta.hu oldalon. 
 
Fizetés történhet:
- előre utalással ( e-mailben küldök majd számlaszámot /OTP-és vagyok)
- postai úton.
 
Termékeimről
 
Már több, mint 10 éve foglalkozom a szalvétatechnikával (decoupage). Azóta folyamatosan képeztem magam. Így jöttem rá, hogy a szalvétatechnika rengeteg ötleted tudott adni arra, hogy mennyiféle holmit lehet vele dekorálni, amely tárgyak nem csak dekorációként szolgálnak, de használati tárgyak is lehetnek. Kutatásaim során egyre több ilyen holmira leltem, melyeket el és készítettem és ez tetszik az embereknek, hiszen aki igényes és törődik a másikkal, annak fontos az, hogy mit ajándékoz a másiknak. Sőt ha magadnak szeretnél vásárolni saját célra, akkor Neked se mindegy, hogy tömegcuccot, kínai vacakot vásárolsz. Az általam készült holmik  egyediek, hangulatosak, kézzel készültek; figyelek a színharmóniára, illetve arra is, hogy hova kerül az adott tárgy és, hogy kinek készül. 
 
Amiket lehet rendelni tőlem:
 
- Ajtódíszek, kopogtatók  ( Bejárati ajtóra, beltéri szobák ajtajára különféle ajtódíszek rendelhetők /konyha, gyerekszoba, fürdő stb./
- Babadobozok ( A babakincseknek!  Kérésre névvel, születési dátummal, sőt akár a baba paramétereivel ellátva)
- Ékszeres dobozok (Kislányok, hölgyek, asszonyok imádják az ilyen holmikat, hiszen mindenkinek van olyan kincse, amit el tud rejteni benne. Kérésre névvel ellátva is kérhető.)
- Ceruzatartók ( Egy íróasztal egyik legszebb dísze lesz egy elegáns ceruzatartó, bármilyen korosztálynak)
- Faliórák, asztali órák (Konyhába, előszobába, gyerekszobába, hálóba stb. Kérésre bármilyen mintával kérhető. Bármályik korosztály számára.)
- Fatáblák (Ebbe a kategóriába többminden fér bele.  Lehet az egy sima fakép egy fotóval, vagy egy óvódai tabló, vagy osztályképpel ellátott tábla tanító néniknek év végére stb.)
- Hűtőmágnesek ( Ezek apró ajándékok, úgynevezett figyelmességi ajándékok,mellyel kollégáidat, osztálytársaidat, barátaidat stb. lepheted meg, akár névvel, személyre szabva)
- Levéltartók (A levelek, postai számlák, névjegyek stb. itt biztosan egy helyen lesznek, könnyen megtalálhatóak.) 
- Teásdobozok (Sokan fogyasztják a teát, remek ajándék lehet egy megtöltött teadoboz, mely a konyha éke is lehet. A dobozt tea nélkül küldöm)
- Zsebkendőtartók (A lakás bármely pontjára elhelyezhető tartókat akár asztalon használhatod, de falra is felszerelhető.)